Vi har gått in i semestermode här och gör inte många knop. Just nu befinner vi oss i en villavagn på Böda Camping på Öland och det är rätt mysigt. Förutom när det tokregnar. 2 vuxna och 2 barn instängda på 21 kvm kan bli liiite ansträngt.
Möjligheterna att laga mat är lite begränsande med 2 kastruller, 1 stekpanna och ingen ugn men det går. Var lite förutseende och köpte några tetror och burkar med diverse bönor och majs innan vi kom hit.
Sen har jag bara kompletterat med det som finns i affären. Just idag blev det Grilloumi från Fontana.
Inte så gott tyckte jag faktiskt, den vanliga halloumin är godare. Men jag gillar när man bara kan slänga ihop nåt lite snabbt och ändå bli mätt. Min sambo var förutseende nog att ta med stavmixern men han mixar Cambridgesoppor med den. Jag tänkte mixa marinader och dressingar. 🙂

vegolunch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *