IMG_5166

Om man är något matnördig så gillar man (ni ser att jag skriver man istället för mig, jag vill inte riktigt kännas vid min dåliga karaktär när det gäller shopping) även allt lull-lull kring matlagning som tex Rostigrejer. Eller alla kanske inte gör det men jag gör det. Förutom Rosti så har jag en stor crush på Iittalagrejer, Rice och lite Mateus.
Anyway, Campadre hade en kampanj med både Rostigrejer och Hunter och jag är ju inte den som är den. Tyvärr. 😉 Min mixerkanna hade jag lite fint lyckats panga i golvet (jo man kan uppenbarligen göra det med melamin) så då behövde jag ju en ny. Turkos. Att jag precis ägnade ett inlägg igår åt min nyinköpta VITA mixerkanna pratar vi inte om va? Fast jag brukar mixa flera saker åt gången så de lär inte damma på hyllan.

Så här såg brödet ut när det var klart i alla fall. Eller ett av dem ska jag kanske säga. Jag har en förmåga att slå på assistenten och bara ha i lite grejer på måfå så jag har inget recept. Men det var dinkel, paprikapesto, salt, honung, vatten i.

IMG_5162

Och jo, det var gott. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *