Ibland får jag skämmar extra mycket. Som när jag lovar att recensera saker och livet med vardag, ungar, jobb och allt annat kommer emellan men NU! Jag är som vanligt inte sponsrad och om jag inte gillar nåt så säger jag det.
Ninasmat skickade ju hem lite olika saker som jag skulle testa för en tid sen. Det jag inte testat alls än är dekoreringpennan från Lekué, Baggupåsen, kökstvålen och Garlic Cardet gav jag faktiskt bort till Adam Alsing! Just den var inte riktigt my cup of tea.

Men nu till mandolinen. Jag har som sagt använt den ett bra tag och jag gillar den. Det jag gillar med den är att den:
– inte tar mycket plats
– det är lätt att ställa in tjocklek på skivorna
– den gör underverk med vitkålen

Vi är ju en familj som äter väldigt mycket vitkål. Finns inget som vi gillar mer än vitkålssallad och vi slåss alltid om det sista i salladsskålen. Mandolinen är väldigt lätt att förvara i kökslådan, när man använder den så har den en liten fördjupning som man kan haka fast på salladsskålen = lättare att hyvla.
Klossen som man använder som skydd mot att hyvla av sig fingertopparna är också smidig att använda. Det enda minuset är väl att den blivit lite slö men det händer nog med alla köksredskap efter ett tag.
Jag ger den 8 av 10.

Min vän Hanna demonstrerar och jag fotar.
IMG_4972

Mmm… Vitkålssallad
IMG_4975

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *