För en tid sen så pratade jag lite med Ninasmat.se och vi bestämde att jag skulle få hem en del grejer som jag skulle testa och recensera. Fick välja sånt som jag faktiskt tänkt köpa och som jag använder i vardagen.

Så här såg det ut när jag öppnade lådan…
IMG_4964

Lådan innehöll en hel del spännande kan jag säga! En omegavisp, glassformar och dekoreringspenna från Lekué, mandolin från Kyocera, en Baggupåse och kökets tvål. Har även ett Garlic Card som jag håller på och utvärderar.

IMG_4965

Tänkte att jag portionerar ut testerna lite pö om pö så att ni inte blir alldeles uttråkade 😉 och då skriver jag detaljerat om varje sak istället. Men kan säga att mandolinen och glassformarna används flitigt! en del saker har jag inte hunnit testa men Stella fyller ju år snart= dekoreringspenna och imorgon ska jag faktiskt storhandla= Baggu. 😉 Fick även hem en Comboohsked att testa vilket jag inte gjort men i helgen på mammagalan så fick vi nån parmesancréme med lite annat på i just en sån som serverades till vår fördrink. Tycker att den verkar himla fiffig om man ska ha en lite finare fest med tilltugg odyl. (vilket vi aldrig har 😉 )

Tänkte skriva ihop ett glassformsinlägg och fota den färdiga glassen men när jag var borta i helgen så hade mina små bustroll kalasat på alla glassar. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Ny kategori: Koala’s Kitchen testar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *