Jag önskar att jag hade nåt nytt roligt recept att bjuda på men igår åt jag korv med bröd. (Änglamarks korv, inte ett dugg god faktiskt) sedan har jag varvat med rödbetorna, sallad och typ chips. Har en akut ”jag saknar min familj”-dipp och det har gått ut över matlagningen lite men imorgon tar jag nya tag!

Kan visa de fina rätterna som jag fotade i provköket förra veckan istället.

Fläskfilé med portabello, kryddsmör & sallad
flaskfilé med portabello

Fetaostbakad kyckling med pestopotatissallad
potatisallad med fetakyckling

Nästa måndag har jag bokat en 3-dagarskasse så då blir det Texasbiffar med guacamole & salsa, Kolja med gräslökskräm & picknickwrap med kyckling. Det som är så himla smidigt med att jobba som menyplanerare är att man kan boka sin egen mat när man känner för det. 😀 Sen kan det hända att jag freestylar lite och lagar annan mat med ingredienserna. Också kul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *