Helghandling!

Vad gör man när man har noll planer för långhelgen, har en bortrest familj och myror i rumpan? Lagar mat såklart! Jag tänkte göra en stor batch med köttbullar och fylla frysen. Hade dessutom en rabattcheck på 100:- från Findus så jag köpte hem lite goda grönsaker och smördeg. Tänkte göra spenat & fetaostknyten som inte går av för hackor. Nämner dem frekvent här i bloggen men har inget skrivet recept och det måste jag såklart ändra på!

Salmalax med fänkål, sockerärtor & lök

De demade dessutom salmalax på MAXI så jag fick smaka en bit. Den trevliga fiskgubben hade marinerat laxen i olja, salt & peppar och sedan småhackat gräslök, fänkål och sockerärtor och toppat med det. Grymt gott! Köpte ingen salmalax idag eftersom jag inte tror att jag sätter i mig en sån själv men sen tänker jag baske mig göra sashimi med lite sesam och annat gott. ÄLSKAR sushi.

Men nu sätter jag på lite Florence + The Machine och rockar loss då.

Vi ses om en stund!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *