IMG_5034

Förra året såg det ut så här när min lilla stora tjej fyllde år. På söndag har vi kalas och jag laddar. Jag hade planer på en jordgubbs- & Non-Stoptårta men det otacksamma barnet ”vill köpa en tårta, mamma”.
Hmpffh!
Vi får se vad det blir av det men funderar på strutglass med strössel och ska i alla fall göra mina vita kokosbollar med dadlar. De är så goda. Ska modifiera dem lite men jag återkommer med recept. 🙂 Att hon sen fyller FEM år har jag svårt att förstå. Har jag en femåring? När hände det? Hon fyller egentligen år på onsdag så jag har tagit ledigt och vi ska ha hela dagisgruppen här och grilla. Hon är lyrisk och vi är glada. 🙂 Ska även hinna med ett besök på Gerbera. De är så snälla att de lånar ut formar och porslin till mig och var även sugna på att sponsra en tävling. Det ni!

En annan uppladdning jag pysslar med är att uppdatera mitt CV då mitt vick går ut i slutet på september. Som det ser ut nu så finns det ingen möjlighet för mig att stanna kvar. Är såklart ledsen då jag trivs som fisken i vattnet men jag får se det som början till nåt annat. Har en del planer som bland annat involverar bloggen så jag får se var det bär. Att jag vill hålla på med mat vet jag i alla fall. Jag vet att jag är en kick-ass menyplanerare så jag borde kunna omvandla det till nåt riktigt bra.
Vet ni om nåt roligt, matrelaterat jobb som skulle passa mig, hojta!

Jag lär ha häcken full med lite kalasprepp så om jag är tyst i helgen så vet ni varför men jag kommer tillbaka. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *