Untitled

Mina ungar ÄlSKAR vattenmelon. (Jag med.) I onsdags så fyllde Stella 5 år och vi hade hela dagisgruppen här hemma (20 ungar). Vi grillade korv åt allihopa. Sedan bjöds det på vattenmelon och Päronsplit. Jag och Jonne dividerade vilt över korvbröden men jag fick med mig några paket med grova korvbröd. Bara för att man serverar korv så behöver man inte servera skräp. Valde korvar med hög kötthalt och köpte bratwurst till oss vuxna. Sorunda har ett ganska bra korvutbud. Türinge bratwurst var tokgoda och innehöll 75% kött om jag inte minns fel. Grillkorven låg också på en hög kötthalt men minns just nu inte vilken. Vattenmelonen blev nästan mer uppskattad än glassen. (Muaha!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *