Som säkert alla som läser den här bloggen vet så jobbar jag på Middagsfrid. Nu har webbkillarna äntligen snickrat ihop ett bra kompiserbjudande som man kan dela med sig till folk. Jag får en Fruktkasse och ni får någonting ännu bättre, 300:- i rabatt på första kassen. Det är ganska mycket pengar på en kasse. Och ja, jag gör skamlöst reklam för företaget jag jobbar på utan annan form av ersättning än lönen jag får för att jobba där. Det är ju dessutom yours truly med fler som menyplanerar, what’s not to like? 😉 Dessutom vet ni var ni kan klaga sen i så fall.

Ordinarie pris på kassarna är:
5-dagars 895:-
3-dagars 675:-
2-personers 575:-

Utnyttja erbjudandet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *