Jag säger det, MAXI är livsfarligt. Vi drog iväg på en sen kvällshandling för att kidsen skulle få sitt lördagsgodis och medan de härjade runt som galningar på leksaksavdelningen (vilket betyder att de tjatar sönder öronen på mig om allt de vill ha eller leker häst med varandra i gångarna) så släntrade jag bort till kokbokshyllan. Ahum. Sen svartnade det för ögonen eller nåt tror jag.

Jag har varit sugen på den här boken ett tag, i alla fall sedan jag åt en riktigt god bön och nötsallad hemma hos min chef men jag vill ha mina kokböcker på svenska, så lat är jag.
Men nu finns i alla fall Plenty – vegetariska favoriter på svenska så nu ska det bli laga av!

Untitled

Det var ju inte så att detta är den enda kokboken jag köpte på sistone heller. Köpte Jonas Cramby bok Texmex från grunden efter tips från Anne och Din matkasse : recept, inköpslistor, middagsmys som Husmorsorna har skrivit. Återkommer med recension längre fram. Apropå eko, gröna saker och närproducerat så borde ni kika in hos Gröna Skafferiet. Fina bilder, bra reflektioner och ja, mysigt helt enkelt. 🙂

Tipsa gärna om era favoritbloggar, både mat och vanliga, jag läser allt. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *