Untitled

Fick en avi på posten för några dagar sedan och hämtade ut det här paketet. Det är inte så glamouröst att vara matbloggare i vanliga fall, i alla fall inte för mig (måste vara med på fel lista 😉 ) men ibland så får jag hem saker som är riktigt uppskattade. Vem gillar förresten inte att få hem ett paket inslaget i rött prasselpapper? 😀

Untitled

Det som gömde sig i paketet var produkter från ekologiska Urtekram med juligt tema. Nötterna hamnade direkt på mitt skrivbord på jobbet att ha som mellis (älskar dessutom paranötter) och jag gjorde en batch med risgrynsgröt för några dagar sedan som nu är uppäten. Ahum. Funderar i skrivande stund på om man kan överdosera risgrynsgröt? Tror jag åt åtta tallrikar under helgen. Joråsatteh.

Anyway, Urtekram säljs lite varstans, tex COOP och andra större matbutiker och har ett rätt brett produktutbud. Har ni inte läst historien bakom Urtekram tycker jag att ni ska göra det, den är väldigt charmig.

Observera att jag skriver om vissa produkter av egen fri vilja och inte för att jag får betalt eller dylikt, då skriver jag i så fall det i texten. Får saker hemskickade ibland men skriver inte om allt jag får hem, bara sånt som tilltalar mig eller stämmer överens med det jag står för och tror på. Så det är mina egna ord och inget sponsrat reklaminlägg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *