Jag säger det, det börjar komma mer och mer fina saker överallt. Maxi släppte uppenbarligen vårnyheterna och lite pastelligt skulle inte jag tacka nej till 😀 Lite Leilastuk över det men dubbelt så billigt kan jag tänka mig.

Och pastell! :D sign färgfreaket

Burkar med lock

Och godisfärger :D

Jag fastnade för den knallgula koppen, älskar färg 🙂 Det är lite godislåda över färgerna.

ICA kör prickigt

Prickig servis 😀 Fast jag är kräsen, de kändes lite lågbudget men älska prickar.

Och nej, jag är inte sponsrad av ICA och inte heller är detta nåt samarbete, bara lite bilder från den MAXI-beroende mamman. När ungarna var ännu mindre brukade jag åka till Maxi på kvällarna och strosa runt och klämma på grejer i timmar bara för att komma ifrån, haha. Kände inte för en krogrunda men leta upp konstiga burkar med roliga namn på asiatiska hyllan eller hänga vid kokböckerna och klämma på alla köksredskap, det gick bra. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *