mb

Det är nånting med mig. Efter ett tag börjar det klia i fingrarna och jag känner för att ändra lite här, dutta lite där och nu rycker det i göra-om tarmen igen. La ut en förfrågan på Facebook och Instagram där jag ville ha lite feedback på designen här på sidan. Och om det fanns några eventuella önskemål. Slänger ut frågan här också men det jag redan bestämt (än så länge i huvudet) är:

– andra färger, en liten sneakpeak ser ni ovan, nu blir det nåt turkosigt som gäller

– 2 kolumner istället för en och skrivkolumnen blir ändå lite bredare, kanske 100-150 px

– eventuellt en rejäl footer i nederkant med relevant info

Utöver det så spånar jag vilt nu. Behålla vector/retrodesignen? gå över till mer fotodesign? Ett helt annat upplägg osv. Så jag fnular på här och ni får gärna komma med önskemål och feedback. Det jag spontant letar efter är ett tema som är 2-kolumnigt, lätt att implementera egen design, en footer (sidfot), större bredd på skrivfönstret, inga sammandrag utan man kan välja hur många inlägg man vill ha per sida som det är nu. Just nu är det 5 stycken här vilket  jag tycker är ganska lagom. Men som sagt, hit me? Fattar ni var arkivet är? Vill ni att jag sätter ihop en lista på inlägg som kan läsas fler gånger, en egen 5-i-topp kanske? Var inte blyga, spamma mig med kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *