kollage1

Eller ljust och fräscht 😉 Skämt åsido så surfade jag in på Åhléns hemsida och ville såklart tipsa om mina favoriter som jag har hemma och de som kanske… eh… borde flytta hem till mig. Sambon är av en heeelt annan åsikt och förstår inte min faiblesse för köksredskap. Egentligen tycker han nog att jag borde öppna en köksredskapsbutik och get on with it typ. 😀 Men ja, favoriterna var det ja!

Äggkoppar Jag har de här äggkopparna hemma. Har varit extremt kräsen och inte haft några tills jag hittade de här och vem blir inte glad av starka färger (förutom min sambo då´rå).
Glasflaska med pip Jag har en grön, också från Åhléns som jag använder flitigt. Det är nämligen i den jag gör dressing som räcker nån vecka i stöten. Jag kör på 2 delar olja, 1 del valfri vinäger, salt, citronpeppar och oregano. Inget fancy men gott.
Citruspress Jag har en gammal rackare men den här fina kostar bara 99:- på Åhléns. En liknande på t ex Bagaren och Kocken går på 2-300:-
Prickig tekopp Oooh prickar! Jag hade en blomkruka som såg ut så här. Mer prickar åt folket! (Har även en prickig rockabillyklänning men det hör eh inte hit)
Salt & pepparkar Turkosa salt- & pepparkar, what´s not to like. Sen kanske man inte BEHÖVER dem men de är fina.

Pst! Jag är inte sponsrad av Åhléns för att skriva det här inlägget, jag råkar bara gilla prickar, knalliga färger och turkost.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *