Man kan tro att jag har lagt ner bloggen. Eller slutat laga mat. Inget av det stämmer men jag har haft jävulusiskt mycket att göra på jobbet. Jag bloggar inte på jobbet alltså men när jag suttit vid datorn en hel dag så är jag som en sladdrig disktrasa hemma sen. Inte mycket liv i mig då 😉 Däremot så vill jag komma igång igen men väntar tills det lugnat ner sig lite. Under tiden finns jag på Instagram och Twitter. Vill dessutom göra om designen på bloggen och nej, den kommer inte bli vit med bara stora foton. Fick en önskan om att den skulle bli mindre plottrig och det kan jag hålla med om men alla bloggar där allt är fint och vitt och luftigt är inte min stil helt enkelt. Jag gillar färg. (Med det menar jag inte att det är fult eller fel med vitt på andras bloggar, det är bara inte min stil).
Sen har jag en masterplan när det gäller ett större projekt som förhoppningsvis kommer tilltala alla er som är trötta på att planera maten själva och vill ha lite struktur i vardagen. Men som sagt, det kommer sen. Jag har inte bara jobbat. I helgen var jag på Stora Bloggdagen som Bromans Bravader anordnade och träffade massa fina bruttor! Jag säger då det, det finns tjejer och så finns det tjejer. Kloka, smarta, roliga, vackra, ja alla superlativ man kan komma på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “She´s alive!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *