IMG_4254

Jag gjorde prosciuttolindad lax med hirs och grönsaksfräs och tyvärr var nog enda behållningen grönsaksfräset. Hirsen smakade si så där, det var ganska hårt så jag kanske kokade det för kort tid men jag följde anvisningarna på förpackningen. Laxen lyckades jag ha inne för länge=torr. Man får alltid ångra sig när man är lat, borde ha tagit stektermometern. Better luck next time helt enkelt. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Prosciuttolindad lax med hirs & grönsaksfräs”

  1. Hej!
    Hirs kan vara jättegott om man lagar det på rätt sätt. Kan det vara så att grynen förblir hårda om man saltar för tidigt? Så kan det bli med andra gryn, har jag hört. Att de stänger sig liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *