Recept är ju recept och det här är ett ganska fiffigt sätt att ta hand om rester. Nu blev det rester från lunchen till middagen så ungarna (som inte åt lunch hemma) fick carbonaragratäng till middag.

IMG_4387

Utgå från receptet på Carbonara.Sätt ugnen på 200°. Lägg allting i en ugnsfast form och slå på ca 2 dl matlagningsgrädde och ha på lite riven Västerbottenost. Det här är ett bra sätt att ta hand om resterna eftersom Carbonara inte blir så himla aptitlig efter ett tag men om du gör en gratäng på den så kan du lägga den i matlådor sen och frysa in.
Du kan även blanda i lite annat om du känner för det, kanske stekta champinjoner, majs & ärtor?

Tävlar hos Kalasgott om en Ankarsrum Assistent så det lär bli en del pasta, paj & pizza här framöver tror jag. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *