Vi håller på med nåt så sexigt som frystömning här hemma och försöker få till en hyfsad veckomatsedel utav det. Veckomatsedel är nåt jag gör ibland men sen kan det lika gärna gå flera månader emellan men efter att vi satte oss ner och gjorde en budget i förra veckan så tänkte vi hårdköra med det. Igår åt vi linsgryta (från frysen) och kokade ris till.

Tänkte även prova blomkålsris som jag hört så mycket om och se ifall det är nåt familjen gillar. Vi har en del skeptiker här hemma. Köpte Blue Dragons Oyster & Spring Onion sauce för några veckor sen men har inte kommit mig för att testa den förrän nu. Är helt för färdiga kryddblandningar & såser ibland när fantasin tryter. Även om de kanske inte är helt nyttiga…

När jag inventerade frysen så såg det ut såhär på köksön…

IMG_4535

… jag kanske har gått lite till överdrift med mina matlådor. Vi hade inte mindre än 7 (!?) lådor med köttfärssås, 5 lasagne i olika tappningar, 3 tomatsåser och lite olika grytor. Fast köttfärssåsen har varit rätt bra som bas till diverse men nu är det bara ett par matlådor kvar som vi ska äta upp så vi kan torka ur frysen och börja på ny kula. I sann matplaneraranda. 😉

Update: Den där Oyster & Spring onion såsen? Not so great. Jag är i och för sig rätt kinkig men den smakade surt och lite skumt. Kommer inte köpa den igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *