.. eller i alla fall sambon så kan jag passa på att laga sånt jag gillar och han tycker ”mindre om” som man så fint säger. Jag skulle EGENTLIGEN handla morötter och lime till min asiatiska nudelpanna (recept kommer inom kort) men se så svartnade det för ögonen… eller nåt. 😉

I korgen hamnade:
Fläskfärs
Lime
Morötter
Prosciutto
Rödbetor
Solrosskott
Parmesan
Romanticatomater
Grok
Färsk vitkål
Mozzarella

En del av ingredienserna kommer i wokreceptet, andra hamnar i sallad (solrosskott rockar) och en del ska jag göra ostgratinerade rödbetor med prosciutto på. OMG säger jag. Det är nog bland det godaste jag vet. Nu måste jag pallra mig ut i köket igen eftersom en viss person (moi) köpte en hel laxsida och ambitiöst tänkte att laxbiffar kanske vore nåt. Tyvärr gör de sig inte själva. De liknar de här citronlaxbullarna men har även gjort dem som burgare. Bästa receptet för de smakar så himla bra även när de varit frysta så de är perfekt ”snabbmat” om man helt enkelt inte orkar laga mat nån dag eller har bråttom. Den här gången har jag i salladslök, fisksås, chili och rostade sesamfrön och gör ett asiatiskt stuk på dem.

I’ll be back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *