-Säg köttbullar säger jag.Barnarbete at its best ;)/hälsningar från Moominland
-Säg köttbullar säger jag. Barnarbete at its best 😉

Vi drog till Moominland och lever livets glada dagar. Säger vi. Just nu är det -22 ute så vi har knappt satt näsan utanför dörren. Däremot gjorde jag och kidsen köttbullar till julafton och middagen igår bestående av grillad laxsida, fluffigt potatismos, gräslöksås, ärtor och rivna morötter var tillagad med väääldigt mycket kärlek och tog lång tid. Mestadels för att det blir lite långtråkigt när man inte har nåt att göra. Sen jag kom (i förrgår) så har jag redan läst ut 3 böcker. Satte en deg på jäsning imorse som får långjäsa och idag så gravade jag och svärmor lax efter Jamie Olivers rödbetsgravlaxrecept, dock utan pepparrot för det verkar inte finnas i Finland för tillfället (fnys!)

IMG_1981

Resultatet får vi se om en sisådär 2 dagar. Typ lagom till julafton alltså. 🙂

Med det sagt så vill jag och tjejerna (och sambon) önska er en God jul och ett Gott nytt (mat)-år!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *