slotts
#blogg100 nr.6

Alltså weeeei!
Jag lyckades byta till mig deras första bok Vegetariskt när den var slut överallt. Har gjort deras Feta- & broccolibiffar flera gånger och de är så himla goda. Har även gjort dem med salladslök och parmesan istället för fårost och det gick också hem.

Nu släpper de alltså en till bok: Slottsträdgården Ulriksdal – grön mat och njutning från trädgårdscaféet och jag har lagt den som bevakning på Bokus så att jag kan knipa åt mig den när den kommer ut. När det blir lite mer säsong tänker jag se till att laga både ur den och Plentykokboken jag köpte. Är sugen på Ottolenghis Jerusalem också men jag är rätt lat när de är på engelska. Ahum. Får se om jag hoppas på en översättning eller köper den ändå 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *