Raw food. Sort of.

Jag kände mig lite däst och uppsvullen så jag ville inte riktigt trycka i mig det som fanns i kylen. Snabbmakaroner, köttbullar (Scans), nån köttgryta med basmatiris. Sambon har roddat maten här de senaste dagarna och medan jag försöker rensa ut allt halvfabrikat i den mån det går så tycker han att det är det bästa som hänt sen skivat bröd. Vi har inte riktigt samma uppfattning om man säger så. 🙂

Jag kan i alla fall påverka vad jag äter (och ungarna) så till lunch åt jag lite morotsquinoa, en avocado, broccoli som jag bara hällt kokande vatten på och lät stå ett tag, kokt ägg & några ostskivor. Känner mig inte som en strandad val och det var riktigt gott. Har inga planer på bli helvegetarian (eller vem vet?) men jag vill äta mer vegetariskt och mindre kött. Är inte ens speciellt förtjust i rött kött förutom nån god bit grillat eller nån enstaka gryta så jag förstår inte varför vi äter så mycket av det.

Har inga direkta nyårslöften men några av nyårsönskningarna är att jag ska komma igång med träning och förhoppningsvis gå ner en del i vikt. 2 barn ganska tätt gör inte direkt underverk för figuren. Ahum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *