web analytics


Bildbevis!

Jag norpade lite bilder från fina Ann (som för övrigt RUINERADE mig i helgen, jag köpte 3 klänningar och en tunika!) Klänningen ovan köpte jag på Tradera för ett år sedan och rotade bara fram den ur garderoben. Hade jag vetat att jag skulle vinna hade jag kanske lagt ner lite mer möda ;)

 

Den här fina TURKOSA tunikan köpte jag av Ann och jag knep den sista, muaha! (Och nej, jag är inte gravid, bara lite tjock ;) )

 

Här är alla fina vinnare! Jag vet inte ritkigt vad jag kollar på men kan jag skylla på att det var fler som fotade samtidigt och det är svårt att veta var man ska titta? :D

Fnulan vann årets vardagsblogg
Sofie vann årets inredningblogg.
Lotta Gray  vann årets inspirationsblogg.
Jag vann årets mat- och bakblogg.
Lovisa vann årets hälso- och träningsblogg.
Mirka från Familjen Annorlunda blev årets bloggmamma.

Så här ”piffig” var jag tidigare på dan. Jag tyckte att om jag ändå ska iväg en hel helg med snygga mammor och vara utan kidsen, då tänker jag baske mig klä upp mig lite också. Dock kommer klänningen från Stadsmissionen (Älska secondhand) så jag är inte så uppklädd. ;)

 

Förutom vinsten den här helgen så är jag så glad för jag träffade Jessica som jobbade på HK när jag jobbade med Mary Kay! Hon är så himla underbar! pratade också väldigt länge med Hanna som designat Boråstapeters nya barnkollektion och vi snöade in på turkosa grejer, design, inredning och annat. :D Har träffat så himla roliga, smarta och fina mammor den här helgen.

Christel, Julia, Maria, Jennie, Theodora, Carolina – Tack för den här helgen! Ni gjorde min helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly

6 kommentarer hittills

 

Lämna en kommentar Kommentera här!

Gravatar Icon

Tack så mycket och grattis till dig med! V

Gravatar Icon

Verkligen supertrevligt att träffas. Åsa och jag sa det på vägen hem: att vi har träffat nya härliga personligheter som man kommer bära med sig i livet ut!

Gravatar Icon

Vilken hot chick!!!
tunikan tror jag passar mig utmärkt ;)
kommer hem till dig och ¨lånar¨ den

Gravatar Icon

Jag säger: Nej.

Gravatar Icon

Jag tror du kommer få ett toppenår. :D

Gravatar Icon

Grattis igen och tack själv för en härlig helg!

Ja, Jessica hade en fantastisk utstrålning och tapeterna var verkligen superfina… Får se om de kan passa in här hemma nånstans…

Må gott!

TrackBack URI

Lämna en kommentar
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(måste anges)

(måste anges)
Meny

Senaste inläggen

Slumpade inlägg

Mest kommenterade inläggen

Senaste kommentarer

Meta

Sociala medier


RSSJag älskar att laga mat helt enkelt. Inte så fancy-smanchy men med mycket kärlek och bra ingredienser. Brinner för ekologisk mat och försöker vara så klimatsmart som möjligt. Jobbar på Middagsfrid som inköpsansvarig, vegokasseansvarig & menyplanerare sen maj 2011. Gör ibland frilansuppdrag vid sidan av. Vill du kontakta mig? Jag vann priset som Årets mat- & bakblogg på Mammabloggalan 2012.
Mail lena (at)koala.nu

  @lenaolivia

bloglovin

Insta @lenaolivia

Appar Crock-pot Högtider Barnmat Sett i butik Koala´s Kitchen testar Fina fredag Redskap Kokböcker Kryddor Pasta, ris, gryn & korn Soppa Matsnack Snabbt LCHF/GI Sallad Lättlagat Fisk & skaldjur Söta saker Tips! Bakat, bröd, skorpor & fika Kött Kyckling Dressingar, marinader, smaksättningar, inläggningar, såser & röror Veggie Recept Yaddi-yadda