Det här är verkligen den värsta matbloggen ever men som tur är så är det typ bara jag som läser den ändå. Borde skriva en fin guide om hur man tappar läsare. 😀
Anyway, jag hinner inte alltid knåpa recept men i och med att jag har dille på att fota maten, nu ganska smidigt med mobilen, så finns det ju ingen anledning att inte lägga upp bilderna här. Om inte annat så kan de inspirera nån. 🙂
Min vanliga kamera är fortfarande på lagning så det blir inga fina bilder på ett tag.
Blev inspirerad av Lotta Lundgrens recept på sockerstekt lax men hade bara på en liten nypa tillsammans med salt, peppar, avokadoolja och rostade sesamfrön. Sesamslungade haricot verts, morotsstavar, rostad blomkål och avokado till. Jag gillar verkligen grönsaker och tycker det är smidigt att plocka ihop av det jag har hemma. Sen går vissa sötsaker i perioder men morötter är alltid poppis. 😉
Blomkåls. & Haricot vertssallad. Provade att panera fisken i mandelmjöl. Inte my cup of tea det där mandelmjölet.
Ett recept från senaste ICA:s Buffé. Hade inte alla grejer hemma så salladen blev inte som originalet. Laxen blev stark. Satan i gatan! Inte det godaste jag ätit.
Min lunchlåda förra måndagen. Hade kvar grillade grönsaker och plockade ihop lite allt möjligt. Ett hett tips är att ha kokt bulgur i portionspåsar i frysen, då kan man alltid få med sig nåt hemifrån. 😉
En annan meatless mondaysallad. 🙂
Den här! My god! Ett Middagsfridsrecept so jag lagade hemma. Ljummen jordärtskockssallad med kalkonfilé och kall sås. Så gott! Baconlindade filén och kryddade med rosmarin.
Lite white food-problem här va? 😉 Blomkålsmos, kycklingfilé sås gjord på grädde och skyn från kycklingen.
Fult men gott. 😉
Lax med hummus, avokado, morötter och en sallad gjord på vitkål, rödkål, romansallad och tomat. Sweet!
Simpelt men gott. Grillade kycklingklubbor, fårost, kålrabbi, grillad zucchini, kikärter…
Vi gjorde pizza! Men oh boy the pizza!
Egen pesto, kronärtskockor, marinerade champinjoner, egen tomatsås, zucchini, fläskfilé, mozzarella och paprika. Den blev amazing men nästa gång klarar jag mig nog utan fläskfilén.
Som sagt, det är ju inte världens mest spännande rätter men kul ändå.
