I fredags var vi på konferens hela högen hos Matsällskapet i Solna. Förutom konfererande så åt vi en väldigt god lunchbuffé (vilket jag såklart glömde ta foto på). Men middagen glömde jag inte bort! Det var väldigt spännande att äta crabcakes. Tror jag gjort det vid nåt tidigare tillfälle men jag kommer inte ihåg i vilket sammanhang. Men sedan kommer vi till vilken kinkapa jag egentligen är.
Nudelsalladen till var en kall sallad med en hel del hetta i. Och koriander. Jag har en ”topplista” på saker jag verkligen inte gillar och koriander och curry (nu menar jag typ Santa Marias gulcurry, inte röd eller grön) tillhör tyvärr dne listan. Jag har verkligen försökt gilla koriander och jag åt faktiskt upp det mesta av maten men nej. Dock tyckte Jonas på kontoret att det var precis i hans smak så ni som gillar koriander skulle säkert gilla det.

Konferensmiddag crabcakes

En efterrätt som mest smakade mellis faktiskt. Kesella mixat med bär och nån frönötblandning. Smakade lite som Middagsfrids müsli. 🙂

Efterrätt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *